het landgoed

Het indrukwekkende complex en rijksmonument De Klokkenberg is een uniek onderdeel van de Nederlandse – en meer specifiek de Brabantse- geschiedenis. Zowel de plek als de gebouwen zijn bijzonder. Qua ligging en architectuur, maar vooral door de historie.

Lees meer

omgeving

De Klokkenberg staat midden in het Brabantse land, op fietsafstand van Breda centrum. De omgeving is rustiek en landelijk, met de mooie rivier de Mark dat door het landschap meandert en natuurlijk op een steenworp afstand van België.

Lees meer

concept

Landgoed De Klokkenberg is, halverwege vorige eeuw, als sanatorium gebouwd aan de Galderseweg. Bij de keuze voor deze locatie waren twee criteria doorslaggevend: de ligging in de vrije natuur én de korte afstand tot de bebouwde kom, zodat het personeel op de fiets naar De Klokkenberg kon komen.

Lees meer

INTERESSE IN EEN WONING OP LANDGOED DE KLOKKENBERG?

Kom, kijk en voel het wonen op Landgoed de Klokkenberg! Graag nodigen wij u uit om samen met een van onze makelaars een vrijblijvend bezoek te brengen aan Landgoed De Klokkenberg. Ervaar het weidse uitzicht, de ruimte en het comfort wat Landgoed De Klokkenberg u volop biedt.

Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


Bas korving

Fatimastraat 1

4834 XT Breda

E. b.korving@schonckschul.com

T. 06-10 13 52 60

Verkoop & informatie