Vrouwenvleugel

In de voormalige vrouwenvleugel komen 15 gezinswoningen: 14 herenhuizen en 1 markante trappenhuiswoning. De herenhuizen zijn extra breed en hebben een woonoppervlak van maar liefst 340 m2, verdeeld over 4 bouwlagen. De trappenhuiswoning is misschien wel de meest markante woning van De Klokkenberg: deze wordt om het bestaande, monumentale trappenhuis heen gebouwd. Dat is echt wonen met karakter!

Interesse? Schrijf u in voor een woning

impressies en Geschetste indelingen

Mascha Brunia heeft samen met haar collega Miep Collin diverse indelingssuggesties van de woningen geschetst. Ook de “artist-impressies” zijn op basis van deze ontwerpen door DPI Animation House uitgewerkt. Bekijk de uitgewerkte schetsen van de Vrouwenvleugel hier!

LEES VERDER >

Downloads

Wilt u meer informatie over een specifieke woning, zoals prijzen en plattegronden? Bekijk het onder Downloads.

LEES VERDER >

Wilt u wonen in de Vrouwenvleugel?

De verkoop van de Vrouwenvleugel is gestart. Heeft u uw favoriete bouwnummer(s) gevonden, dan kunt u zich vanaf nu officieel inschrijven voor een woning. Heeft u al een account? Log dan hier in. Ga naar ‘Officieel Inschrijfformulier’ en vul de gegevens in. Nog geen account? Meld u dan aan. Na het activeren van uw account kunt u ook het officiële inschrijfformulier invullen via uw eigen account.

Naar het Officiële Inschrijfformulier

Nog geen account?

Maak een 360º tour op Landgoed de Klokkenberg

Naar de 360º tour

Schonck, Schul & Compagnie

Waarom zijn wij als nieuwbouwmakelaar anders dan anderen? En waarom pas juist Landgoed De Klokkenberg zo goed bij ons kantoor? Je leest het hier.

LEES VERDER >

Hypotheek en Rijksmonumenten

Het Nationaal Restauratiefonds is een financier met een maatschappelijk doel: het in stand houden van monumenten in ons land. Met als belangrijkste missie een mooi en herkenbaar Nederland. Om dit doel te bereiken verstrekken zij hypotheken aan monumenteigenaren en delen zij de kennis over het restauratieproces.

LEES VERDER >

Sanitair

De hoogwaardige kwaliteit van de woningen vindt u ook terug in de afwerking van de badkamer. De luxe afwerking is standaard in de prijs inbegrepen.

LEES VERDER >

Betrokken partijen

JA, IK WIL MIJ INSCHRIJVEN VOOR EEN WONING!

Verkoop & informatie

Fatimastraat 1
4834 XT Breda
Tel. 076 - 56 56 056
www.schonckschul.com