Verkocht

Vrouwenvleugel

In de voormalige vrouwenvleugel komen 15 gezinswoningen: 14 herenhuizen en 1 markante trappenhuiswoning. De herenhuizen zijn extra breed en hebben een woonoppervlak van maar liefst 340 m2, verdeeld over 4 bouwlagen. De trappenhuiswoning is misschien wel de meest markante woning van De Klokkenberg: deze wordt om het bestaande, monumentale trappenhuis heen gebouwd. Dat is echt wonen met karakter!

 

Betrokken partijen

impressies en Geschetste indelingen

Mascha Brunia heeft samen met haar collega Miep Collin diverse indelingssuggesties van de woningen geschetst. Ook de “artist-impressies” zijn op basis van deze ontwerpen door DPI Animation House uitgewerkt. Bekijk de uitgewerkte schetsen van de Vrouwenvleugel hier!

LEES VERDER >

Downloads

Wilt u meer informatie over een specifieke woning, zoals prijzen en plattegronden? Neem dan gerust contact met ons op.

Ja, ik wil meer informatie

Nieuwsbrieven

Mis niets en bekijk hier alle nieuwsbrieven van Landgoed de Klokkenberg.

LEES VERDER > 

Maak een 360º tour op Landgoed de Klokkenberg

Naar de 360º tour

Schonck, Schul & Compagnie

Waarom zijn wij als nieuwbouwmakelaar anders dan anderen? En waarom past juist Landgoed De Klokkenberg zo goed bij ons kantoor? Je leest het hier.

LEES VERDER >

Hypotheek en Rijksmonumenten

Het Nationaal Restauratiefonds is een financier met een maatschappelijk doel: het in stand houden van monumenten in ons land. Met als belangrijkste missie een mooi en herkenbaar Nederland. Om dit doel te bereiken verstrekken zij hypotheken aan monumenteigenaren en delen zij de kennis over het restauratieproces.

LEES VERDER >

Sanitair

De hoogwaardige kwaliteit van de woningen vindt u ook terug in de afwerking van de badkamer. De luxe afwerking is standaard in de prijs inbegrepen.

LEES VERDER >

JA, IK WIL MIJ INSCHRIJVEN VOOR EEN WONING!

Verkoop & informatie

× Heeft u een vraag? Stel hem gerust