de Mannenvleugel Verkoop geStart

Het woonprogramma van de Mannenvleugel is de kopie van de Vrouwenvleugel; 14 riante herenhuizen en 1 markante Trappenhuiswoning. De herenhuizen zijn extra breed en hebben een woonoppervlak van maar liefst 340 m2, verdeeld over 4 bouwlagen.

Zie jij jezelf al wonen in één van de Herenhuizen?  Er zijn nog slechts enkele herenhuizen beschikbaar. Bekijk hierboven het overzicht of neem contact op met een van de makelaars van Schonck, Schul & Compagnie.

Inschrijven voor een woning

Contact met de makelaar

Modelwoning

Kom, kijk en voel het wonen op Landgoed de Klokkenberg! Graag nodigen wij u uit in onze volledig nieuw ingerichte modelwoning in de meer dan grote herenhuizen van de Mannenvleugel. Ervaar het weidse uitzicht, de ruimte en het comfort wat een herenhuis u volop biedt. Wil jij binnenkijken? Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen

Wilt u wonen in de mannenvleugel?

Dit doet u middels uw account van deze website. Nog geen account? Maak deze aan middels onderstaande button. Indien u een account heeft zullen wij u middels de nieuwsbrief op de hoogte houden van het laatste nieuws.

Inschrijven voor een woning

Schonck, Schul & Compagnie

Waarom zijn wij als nieuwbouwmakelaar anders dan anderen? En waarom pas juist Landgoed De Klokkenberg zo goed bij ons kantoor? Je leest het hier.

LEES VERDER >

HYPOTHEEK EN RIJKSMONUMENTEN

Het Nationaal Restauratiefonds is niet zomaar een financier. Het is een financier met een maatschappelijk doel: het in stand houden van monumenten in ons land. Met als belangrijkste missie een mooi en herkenbaar Nederland. Om dit doel te bereiken verstrekken zij hypotheken aan monumenteigenaren en delen zij de kennis over het restauratieproces. Zij doen dit zonder winstoogmerk

LEES VERDER >

SANITAIR

De hoogwaardige kwaliteit van de woningen vindt u ook terug in de afwerking van de badkamer en toilet. De luxe afwerking is standaard in de prijs inbegrepen.

LEES VERDER >

Betrokken partijen

JA, IK WIL MIJ INSCHRIJVEN VOOR EEN WONING!

Verkoop & informatie