De mannenvleugel

In de voormalige mannenvleugel komen 15 gezinswoningen: 14 herenhuizen en 1 markante trappenhuiswoning. De herenhuizen zijn extra breed en hebben een woonoppervlak van maar liefst 340 m2, verdeeld over 4 bouwlagen. De trappenhuiswoning is misschien wel de meest markante woning van De Klokkenberg: deze wordt om het bestaande, monumentale trappenhuis heen gebouwd. Dat is echt wonen met karakter!

Zie jij jezelf al wonen in één van de Herenhuizen?

Wil jij wonen in één van de herenhuizen? Schrijf je dan nu in! Zorg dat al je gegevens juist en volledig zijn ingevuld.

 

HISTORIE

Het indrukwekkende complex en rijksmonument De Klokkenberg is een uniek onderdeel van de Nederlandse – en meer specifiek de Brabantse- geschiedenis. Zowel de plek als de gebouwen zijn bijzonder. Qua ligging en architectuur, maar vooral door de historie. Hier ligt letterlijk de basis voor een gezonder Nederland.

Lees meer >

Wilt u wonen in de mannenvleugel?

Dit doet u middels uw account van deze website. Nog geen account? Maak deze aan middels onderstaande button. Indien u een account heeft zullen wij u middels de nieuwsbrief op de hoogte houden van het laatste nieuws.

Account aanmaken

Schonck, Schul & Compagnie

Waarom zijn wij als nieuwbouwmakelaar anders dan anderen? En waarom pas juist Landgoed De Klokkenberg zo goed bij ons kantoor? Je leest het hier.

LEES VERDER >

HYPOTHEEK EN RIJKSMONUMENTEN

Het Nationaal Restauratiefonds is niet zomaar een financier. Het is een financier met een maatschappelijk doel: het in stand houden van monumenten in ons land. Met als belangrijkste missie een mooi en herkenbaar Nederland. Om dit doel te bereiken verstrekken zij hypotheken aan monumenteigenaren en delen zij de kennis over het restauratieproces. Zij doen dit zonder winstoogmerk

LEES VERDER >

SANITAIR

De hoogwaardige kwaliteit van de woningen vindt u ook terug in de afwerking van de badkamer en toilet. De luxe afwerking is standaard in de prijs inbegrepen.

LEES VERDER >

Betrokken partijen

JA, IK WIL MIJ INSCHRIJVEN VOOR EEN WONING!

Verkoop & informatie