HET ECONOMIEGEBOUW

De Klokkenberg is uiterst functioneel gebouwd naar het gebruik van dat moment. Dit komt terug in raam- en deuropeningen, funderingen, dragende en niet dragende wanden, kortom in alles wat het gebouw een gebouw maakt. In de lange tijd van gebruik is er natuurlijk van alles gewijzigd, maar de basis is na het strippen van het gebouw aan de hand van de originele tekeningen te herkennen en te begrijpen.

In het Economiegebouw komen 16 woningen in drie lagen; begane grond, eerste verdieping en zolderverdieping, met een woonoppervlak van ca. 155 m2 tot maar liefs ca. 295 m2. Vier woningen beschikken over kelders met een oppervlakte tot wel 94 m2. Dertien woningen beschikken over tuinen en drie woningen hebben terrassen aan het eerste binnenhof. Zes woningen hebben bergingen en parkeerplaatsen op eigen grond, de overige woningen hebben parkeerplaatsen in de directe nabijheid en bergingen in de voormalige verbindingsgang.

DOWNLOADS

Hier vindt u een overzicht van alle informatie, die te downloaden is.

Verkoopbrochure economiegebouw

Prijslijst economiegebouw 

HISTORIE

Het indrukwekkende complex en rijksmonument De Klokkenberg is een uniek onderdeel van de Nederlandse – en meer specifiek de Brabantse- geschiedenis. Zowel de plek als de gebouwen zijn bijzonder. Qua ligging en architectuur, maar vooral door de historie. Hier ligt letterlijk de basis voor een gezonder Nederland.

Lees verder

Wilt u wonen in het Economiegebouw?

De verkoop van het Economiegebouw is reeds gestart. U kunt uzelf inschrijven voor het bouwnummer van uw voorkeur. Dit doet u middels uw account van deze website. Nog geen account? Maak deze aan middels onderstaande button.

Account aanmaken

Schonck, Schul & Compagnie

Waarom zijn wij als nieuwbouwmakelaar anders dan anderen? En waarom past juist Landgoed De Klokkenberg zo goed bij ons kantoor? Je leest het hier.

LEES VERDER >

Hypotheek en Rijksmonumenten

Het Nationaal Restauratiefonds is een financier met een maatschappelijk doel: het in stand houden van monumenten in ons land. Met als belangrijkste missie een mooi en herkenbaar Nederland. Om dit doel te bereiken verstrekken zij hypotheken aan monumenteigenaren en delen zij de kennis over het restauratieproces.

LEES VERDER >

Sanitair

De hoogwaardige kwaliteit van de woningen vindt u ook terug in de afwerking van de badkamer. De luxe afwerking is standaard in de prijs inbegrepen.

LEES VERDER >

Betrokken partijen

JA, IK WIL MIJ INSCHRIJVEN VOOR EEN WONING!

Verkoop & informatie

× Heeft u een vraag? Stel hem gerust