WAAROM ZIJN WIJ ALS MAKELAAR ANDERS DAN ANDEREN? EN WAAROM PAST JUIST HOEVE SCHOONDONCK ZO GOED BIJ ONS KANTOOR?

Zeer legitieme vragen met een evenzo legitiem antwoord, want wij pretenderen inderdaad de ‘niet doorsnee’ nieuwbouwmakelaar te zijn. Om de eenvoudige reden dat wij ons graag vroegtijdig in het ontwikkelproces vastbijten en onderdeel willen zijn van het complete ontwikkelteam.

Wij ontvangen liever geen verkoopdocumenten wanneer een project is uit-ontwikkeld, wij creëren deze stukken liever samen met de projectontwikkelaar. We voegen hierbij graag onze kennis en kunde op het gebied van marketing en communicatie toe in combinatie met onze gedegen kennis van de plaatselijke markt. Enkel op die wijze komt de rol van een nieuwbouwmakelaar tot zijn recht, namelijk echte betrokkenheid die zich vertaalt in optimale resultaten en tevreden klanten.

We weten hoe lastig het voor onze klanten is om een voorstelling te maken van een huis dat nog niet eens bestaat of waar enkel de fundatie van gelegd is. We nemen daarom iedere klant graag mee bij het lezen van het tekenwerk, het interpreteren van de contractstukken en spreken graag ons technisch inzicht aan voor de juiste vertaling van de geïnventariseerde woonwensen en eisen. De klik met onze opdrachtgever, het juiste gevoel en onze ervaring, kennis en kunde, maken dat we maatwerk kunnen leveren en samen succesvol kunnen zijn.

Schonck, Schul & Compagnie Makelaardij

Bestaande Bouw

Wij zijn al vanaf 1932 actief in de regio Breda en zijn daardoor als de beste ingevoerd in ons marktgebied. Zowel bij de aankoop als de verkoop van uw huis wordt u bij ons bijgestaan door gedreven en enthousiaste professionals met passie voor het vak, veel lokale expertise en een breed netwerk. Uw belang staat hierbij voorop en we gaan alleen voor het beste resultaat! Met onze jarenlange ervaring kunnen we bouwen op een gevarieerd portfolio. Van villa´s, bungalows, tussenwoningen en twee-onder-een-kapwoningen tot appartementen en boerderijen. Ook huizen die op het eerste gezicht moeilijk verkoopbaar leken hebben wij weten te verkopen. Een eerlijk en reëel advies is hierbij essentieel. Het verschil tussen de vraagprijs en de daadwerkelijke verkoopprijs bij een verkoop via ons kantoor blijkt niet voor niets het kleinst, in vergelijking met andere makelaarskantoren in Breda. Wij zetten onze onderscheidende aanpak ook graag voor u in. Daar waar anderen de handdoek in de ring gooien, gaat er bij ons een tandje bij. De uitdaging kan ons niet groot genoeg zijn!

Bent u geïnteresseerd in een woning in Hoeve Schoondonck en wilt u graag advies over de verkoop van uw huidige woning? We denken graag met u mee over de beste aanpak. Bel ons op 076-5656056 voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Wij komen graag bij u langs!

Schonck, Schul & Compagnie

Fatimastraat 1
4834 XT Breda
T: 076 – 56 56 056
www.schonckschul.com
info@schonckschul.com