Hoeve schoondonck

Mede dankzij het ontwerp en de visie van Schonck, Schul & Compagnie Projectontwikkelingsadvies en RIENKS Architects onderscheidt Hoeve Schoondonck zich. Een idyllische uitstraling van een klein “gallisch dorpje”, unieke woningen en volop groen geven Hoeve Schoondonck een romantisch karakter met een warme touch. Een nieuwbouwproject dat vanzelfsprekend aanvoelt en waarin u snel de weg vindt. Alsof het nooit anders is geweest.

Op Hoeve Schoondonck komen 20 schitterende woningen, die elk variëren in grootte van ca. 136 m² tot en met 147 m². Elke woning heeft daarnaast een heerlijke tuin. De woningen beschikken over een privéparkeerplaats met carport en een berging. Gezamenlijk hebben de woningen ook nog de beschikking over 20 vrije parkeerplaatsen en een moestuin.

Naast het feit dat de woningen van Hoeve Schoondonck een enorme tuin hebben, ligt het verder ook in een prachtig natuurgebied. De ligging is uniek. U heeft de mogelijkheid om in en rondom het complex te recreëren, te genieten van de natuur en te sporten. Bij Hoeve Schoondonck staat het creëren van een community centraal. De gezamenlijke moestuin biedt ruimte voor de bewoners om hier voedsel te verbouwen. Het voedsel dat verbouwd wordt, kan gebruikt worden om de dagelijkse consumptie van de supermarkten te verminderen, hierdoor hoeft u wellicht minder vaak met de auto naar de supermarkt.

Bij Hoeve Schoondonck is nadrukkelijk gekozen voor een bijzondere manier van gevelbekleding. De reden hiervoor is dat het project echt een alleenstaand en bijzonder project is. Deze architectuur is gekozen om zich te onderscheiden van het naastgelegen Rijksmonument Landgoed De Klokkenberg. Om de woningen een natuurlijke uitstraling te geven, wordt er voor het eerst in Nederland gebruik gemaakt van keramische gevelbekleding met een houten uitstraling. Het door ons te gebruiken keramiek is tot stand gekomen door een innovatief en milieuvriendelijk proces met een duidelijk doel: het minimaliseren van de impact van emissies, het verminderen van afval en het gebruiken van goede waterbronnen.

Kortom, een plek waar u trots op zal worden!

Bas korving

Fatimastraat 1

4834 XT Breda

E. b.korving@schonckschul.com

T. 06-10 13 52 60

Rachel korving

Fatimastraat 1

4834 XT Breda

E. r.korving@schonckschul.com

T. 06-41 11 76 41

Verkoop & informatie

× Heeft u een vraag? Stel hem gerust