Uitverkocht

Hoeve schoondonck

Idyllisch wonen in het Markdal? Dan is Hoeve Schoondonck de uitgelezen plek.

Het succes van het transformatieproject Landgoed De Klokkenberg in de jonge, populaire en groene uitbreidingswijk van Breda heeft zich inmiddels ruimschoots bewezen. Hoeve Schoondonck is een kleinschalig nieuwbouwproject nabij Landgoed De Klokkenberg aan de rand van Breda, midden in het groen. Hoeve Schoondonck bestaat uit 20 ruime woningen.  De woningen zijn van alle gemakken voorzien, een ruime kavel, privé parkeerplaats en zonnepanelen. Heeft u groene vingers? Dan is er ook nog de gezamenlijke grote moestuin.

Het is zover! Wij zijn gestart met de verkoop van 20 unieke woningen van Hoeve Schoondonck. Via uw persoonlijke account kunt u zich in schrijven voor een van de woningen van uw voorkeur. Staat de woning van uw voorkeur onder optie dan kunt u zich ook inschrijven als reservekandidaat. Wij wensen u veel plezier met het doornemen van de informatie en zien uw inschrijving met veel belangstelling tegemoet. Mocht u graag met een van de makelaars een kijkje nemen op het Landgoed dan kunt u contact opnemen voor het inplannen van een afspraak.

IK WIL ME INSCHRIJVEN

De verkoop is gestart!

SCHRIJF JE NU IN!

INSCHRIJVEN

Hoeve Schoondonck

Op Hoeve Schoondonck komen 20 unieke woningen, die elk variëren in grootte van ca. 130 m² tot en met 147 m². Elke woning heeft daarnaast een omvangrijke tuin.

Bekijk meer

 

evy de baar

Een duurzame hoeve

Hoeve Schoondonck wordt ruim, groen en kindvriendelijk. Daarbij  worden de woningen voorzien van zonnepanelen en een gezamenlijke moestuin.

Bekijk meer

Wat een omgeving

Hoeve Schoondonck staat midden in het Brabantse land, op fietsafstand van het Ginnekenmarktje en Ulvenhout. De omgeving is rustiek en landelijk.

Bekijk meer

Interieur en Exterieur Impressies

Nieuwsgierig naar hoe Hoeve Schoondonck eruit komt te zien? Klik op onderstaande button voor de interieur en exterieur impressies.

Lees verder

Schonck, Schul & Compagnie

Waarom zijn wij als makelaar anders dan anderen? En waarom past juist Hoeve Schoondonck zo goed bij ons kantoor? U leest het hier.

Lees verder

Wilt u hier wonen?

Meld u dan alvast vrijblijvend aan, dan houden wij u op de hoogte omtrent alle ontwikkelingen en het laatste nieuws!

Door hieronder uw gegevens in te vullen kunt u zich vervolgens ook definitief inschrijven op de woningen van Hoeve Schoondonck


Inge Vermeeren

Fatimastraat 1

4834 XT Breda

E. i.vermeeren@schonckschul.com

T. 06-57 83 11 47

Bas korving

Fatimastraat 1

4834 XT Breda

E. b.korving@schonckschul.com

T. 06-10 13 52 60

Verkoop & informatie