De penthouses als concept

De penthouses zijn niet als standaard woningen ontwikkeld, ze worden namelijk juist in overleg en naar wens van de afzonderlijke kopers uitgevoerd.

Op dit moment is het in de markt gebruikelijk om bij transformatie van monumentale gebouwen de “verbouwing” volledig aan de verantwoordelijkheid van de koper over te laten, met zo ook alle problemen van dien. Dit is niet het geval bij de penthouses op Landgoed De Klokkenberg, hier nemen wij die verantwoordelijkheid over van de kopers en maken wij de wensen van kopers mogelijk. Wij hanteren hierbij wel een aantal richtlijnen.

In ieder penthouse worden, conform de plattegrond, de benodigde binnenwanden aangebracht, welke worden voorzien van hardhouten kozijnen met stompe deuren. Wanden en plafonds worden sausklaar, als extra opleveringskwaliteit, opgeleverd. De buitenkozijnen worden voorzien van geïsoleerde aluminium ramen met hoog rendement isolerende beglazing,  daarbij worden ze uitgevoerd in een vormgeving opdat ze qua aangezicht precies lijken op de historische stalen ramen. Begrijpelijk worden de vloeren, wanden en daken isolerend uitgevoerd, niet alleen vanuit thermisch oogpunt, maar uiteraard ook vanuit akoestisch oogpunt.

Natuurlijk zijn de penthouses in het Hoofdgebouw uitgevoerd met een compleet en hoogwaardig en duurzaam installatiepakket. Dit onderstreept het kwaliteitsdenken van de ontwikkelaar. Een voorbeeld hiervan is een laag temperatuur vloerverwarmingsinstallatie. Iedere koper krijgt straks een woning, die buiten de vloer- en wandafwerking compleet klaar is en alleen nog maar gestoffeerd en ingericht hoeft te worden.

De afwerking en het comfort van de appartementen zijn van een compromisloos hoog niveau. Alle gebruikte materialen en mogelijkheden bieden luxe en comfortklasse van het hoogste level. De woning voldoet op deze manier aan de maatstaven die wij vinden passen bij de bewoners van Landgoed De Klokkenberg en die deze luxe dan ook verdienen.

Maak nu een afspraak met een van de makelaars