Groen en gezellig

De Klokkenberg staat midden in het Brabantse land, op fietsafstand van Breda centrum. De omgeving is rustiek en landelijk, met de mooie rivier de Mark dat door het landschap meandert en natuurlijk op een steenworp afstand van België.

 

Natuur en recreatie

In het uitgestrekte natuurgebied het Markdal kunt u bijzondere planten en vogels spotten, maar ook heerlijk fietsen of wandelen. Het gebied, waardoor de rivier de Mark loopt, vindt zijn oorsprong in België. Ook het Mastbos is vlakbij. De eeuwenoude bomen en indrukwekkende lanen trekken recreanten uit de verre omgeving aan. Zin in nog meer historie? Landgoed Bouvigne, waar u langs komt als u richting Breda centrum gaat, is een sprookjesachtig, vijftiende eeuws kasteel met prachtige kasteeltuinen en een boomgaard. Een bezoekje meer dan waard!

Sportief

Hockey is de grootste sport in Breda. En dat komt goed uit, want de hockeyclub Zwart-Wit is vlakbij de Klokkenberg. Hetzelfde geldt voor tennisclub Breda. Natuurlijk kunt u ook heerlijk vrij buiten sporten in de prachtige omgeving. Hardlopen, mountainbiken, wielrennen, skeeleren? U hoeft de deur maar uit te gaan om op de mooiste plekjes te komen.

Gezelligheid

De Klokkenberg ligt amper drie kilometer vanaf de Ginnekenmarkt. Dit voormalige dorp is een populaire plek om lekker een terrasje te pikken en bij te praten met vrienden. En dan natuurlijk Breda zelf. Uitgebreid winkelen, naar de film, uit eten of borrelen? Hier kan het allemaal! Maar bovenal vlakbij Ulvenhout. In dit pittoreske dorpje vindt u alle voorzieningen voor je dagelijkse boodschappen, maar er zijn ook leuke speciaalzaken en boetiekjes. Met de fiets bent u binnen 7 minuten bij de supermarkt of de basisschool.

Maak een 360º tour op Landgoed de Klokkenberg

Naar de 360º tour

Bourgondisch Breda

Breda centrum ligt op 5 kilometer afstand en is, dankzij de fijne en veilige fietsroute, dichterbij dan u wellicht denkt. In het bourgondische Breda vindt u alle dagelijkse en minder dagelijkse voorzieningen die u nodig hebt. In het sfeervolle centrum kunt u naar hartenlust winkelen, eten, borrelen en stappen. Prachtige monumenten bewonderen, trendy winkels bezoeken, de Brabantse gastvrijheid proeven in een van de vele cafés? Het is allemaal op fietsafstand.

Strategische ligging

In De Klokkenberg woont u ruim, groen en rustig, maar toch heel centraal. U woont vlakbij Ulvenhout en Ginneken, Breda centrum is op fietsafstand, en met de auto zit u zo op de snelweg richting snelweg Rotterdam/Antwerpen of Tilburg/Utrecht.

Verkoop & informatie