Schonck, Schul & Compagnie Makelaardij en Vastgoedontwikkeling

Schonck, Schul & Compagnie is een brede, dynamische en servicegerichte organisatie op het gebied van makelaardij en vastgoedontwikkeling

LEES VERDER >

Hylkema Erfgoed- en architectuurbegeleiding

Hylkema Erfgoed is breed inzetbaar als gespecialiseerd onderzoeker, adviseur en ontwerper bij herontwikkeling, restauratie en instandhouding van historisch vastgoed.

LEES VERDER >

Mascha Brunia Interieurarchitecten

Al meer dan 25 jaar passie voor onderscheidende interieurs, dat maakt Mascha Brunia Interieurs zo bijzonder, altijd met juist dat oog voor dat detail, maar ook met een brede en heldere visie.

LEES VERDER >

MTD Landschapsarchitecten

MTD landschapsarchitecten gevestigd in ‘s-Hertogenbosch is een ontwerpbureau voor de buitenruimte in de meest brede zin en staat sinds 1998 onder leiding van Frank Meijer, Han Thijssen en Ruud Dubbeld.

LEES VERDER >

Rienks Architecten

Het omvormen van het schitterende gebouw en landschap van Landgoed De Klokkenberg tot een unieke woonomgeving is voor Rienks Architecten een eervolle opdracht.

LEES VERDER >

Van Boxsel Engineering

Van Boxsel Engineering is een adviesbureau met 50 jaar ervaring op het gebied ontwerpen van gebouwconstructies.

LEES VERDER >

Visscher Bouw- en installatie advies

Visscher Bouw en Installatie Advies BV is een advies- en ontwerp bureau voor technische installaties.  Wij hebben er ons vak van gemaakt om uw wensen te vertalen in technische oplossingen.

LEES VERDER >

Sulzer Notariaat

Sulzer notariaat is een dynamisch all-round notariskantoor met specialistische kennis met name op de notariële rechtsgebieden onroerend goed, ondernemingsrecht en familierecht/estate planning.

LEES VERDER >

Beljaars & Partners Belastingadviserus

Beljaars & Partners Belastingadviseurs voert een onafhankelijke en algemene belastingadviespraktijk met als specialisme de directeur-grootaandeelhouder, vermogende particulieren, vrije beroepsbeoefenaren en meer in het bijzonder vastgoedontwikkeling.

LEES VERDER >

Restauratiefonds

Het Restauratiefonds ondersteunt het behoud van monumenten al meer dan 30 jaar. Wij helpen u met kennis en financiering om uw droom waar te maken; wonen of werken in een bijzonder pand.

LEES VERDER >

FDC Breda

Onze deskundigheid en ervaring stellen wij graag aan u ter beschikking
Met 6 adviseurs maken wij deze complexe materie voor u begrijpelijk.
Samen met u zoeken we naar de juiste financieringsoplossing en geldverstrekker.

LEES VERDER >