Schrijf u in!

Maak een 360º tour op Landgoed de Klokkenberg

Naar de 360º tour

Beljaars & Partners Belastingadviseurs voert een onafhankelijke en algemene belastingadviespraktijk met als specialisme de directeur-grootaandeelhouder, vermogende particulieren, vrije beroepsbeoefenaren en meer in het bijzonder vastgoedontwikkeling. Kortom, wij adviseren zowel (familie)bedrijven binnen het MKB op bedrijfseconomisch-, financieel- en fiscaal-juridisch gebied . en ook particulieren.

Vanwege onze lokale- en regionale oorsprong, lokale verbondenheid en uitgebreide lokale netwerk  bestaat de belastingadviespraktijk van Beljaars & Partners grotendeels uit cliënten afkomstig uit de regio Breda / Zuidwest-Brabant waaronder de grensstreek Nederland-België. Ook vervullen wij een aantal maatschappelijke- en (sportieve) bestuursfuncties.

Eén van onze hechte zakelijke relaties is Schonck Schul & Compagnie. Gezamenlijk hebben wij de afgelopen jaren opgetrokken bij het ontwikkelen van meerdere spraakmakende initiatieven. Onze samenwerking kenmerkt zich door lokale betrokkenheid en een persoonlijke, professionele en pragmatische aanpak. Het eindresultaat staat voor ons beiden altijd voorop!

Waarom kiezen voor Landgoed De Klokkenberg? Naar onze mening en zoals hierboven reeds vermeld is deze ontwikkeling op dit moment uniek in zijn soort wat betreft de regio Breda. Landschappelijk geweldig gelegen in één van de mooiste stukken buitengebied van Breda maar toch de stad Breda of het dorp Ulvenhout binnen handbereik. Wie wil dat nu niet?

Foto : Michiel Beljaars

Verkoop & informatie

× Heeft u een vraag? Stel hem gerust