NU IN VERKOOP
ECONOMIEGEBOUW
& MANNENVLEUGEL

Ik heb interesse >

wonen op de klokkenberg, vlakbij breda

De Klokkenberg wordt getransformeerd tot een unieke, hoogwaardige woonomgeving. In de verschillende gebouwen komen bijzondere koopwoningen, uiteraard met behoud van het historische karakter. Een kleinschalige woongemeenschap met woningen, in grootte variërend van heel groot tot super groot.

Verkoop ECONOMIEGEBOUW en MANNENvleugel gestart

De verkoop van het Economiegebouw en de Mannenvleugel is gestart. Heeft u uw favoriete bouwnummer(s) gevonden, dan kunt u zich vanaf nu officieel inschrijven voor een woning. Heeft u al een account? Log dan in op uw account. Ga naar ‘Officieel Inschrijfformulier’ en vul de gegevens in. Nog geen account? Meld u dan aan. Na het activeren van uw account kunt u ook het officiële inschrijfformulier invullen via uw eigen account.

Naar het Officiële Inschrijfformulier

Nog geen account?

GROENE EN GEZELLIGE OMGEVING

De Klokkenberg staat midden in het Brabantse land, op fietsafstand van Breda centrum. De omgeving is rustiek en landelijk, met het mooie riviertje de Mark dat als ader door het landschap loopt.

LEES VERDER >

DE WONINGEN

De Klokkenberg wordt getransformeerd tot een unieke, hoogwaardige woonomgeving. Bekijk de situatiekaart voor meer informatie over de woningen en de oplevering. Wilt u de brochure bekijken? Log in op uw account of schrijf u in en download de brochure onder ‘Mijn Documenten’.

Het Economiegebouw

De Mannenvleugel

Het Zusterhuis

De Vrouwenvleugel

Doe de 360º tour

Vanaf nu is het mogelijk om een virtuele tour door Landgoed de Klokkenberg te maken. Bekijk Landgoed de Klokkenberg vanuit alle standpunten.

Naar de 360º tour

Ja, ik schrijf me in!

Schrijf u hieronder in en we houden u op de hoogte van de ontwikkelingen.


Verkoop & informatie

Fatimastraat 1
4834 XT Breda
Tel. 076 - 56 56 056
www.schonckschul.com