NU IN VERKOOP ECONOMIEGEBOUW
& MANNENVLEUGEL

Ik heb interesse >

wONEN OP je eigen Landgoed in breda

De Klokkenberg wordt getransformeerd tot een unieke, hoogwaardige woonomgeving. In de verschillende gebouwen komen bijzondere koopwoningen, uiteraard met behoud van het historische karakter. Een kleinschalige woongemeenschap met woningen, in grootte variërend van heel groot tot super groot.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen? MAAK DAN NU EEN ACCOUNT AAN!

ACCOUNT AANMAKEN

fase 2 economiegebouw uitverkocht!

Alle 16 woningen van het Economiegebouw zijn verkocht. Naar verwachting zal de vergunning in het vierde kwartaal van 2018 worden afgegeven en kan er mogelijk dit jaar nog worden begonnen met de bouw.

Binnenkort in verkoop fase 3 Mannenvleugel

Houd de nieuwsbrief in de gaten. Binnenkort wordt de verkoop van de mannenvleugel aangekondigd middels de nieuwsbrief. Ontvangt u nog geen nieuwsbrief? Maak dan hier een account aan.

GROENE EN GEZELLIGE OMGEVING

De Klokkenberg staat midden in het Brabantse land, op fietsafstand van Breda centrum. De omgeving is rustiek en landelijk, met het mooie riviertje de Mark dat als ader door het landschap loopt.

LEES VERDER >

DE WONINGEN

De Klokkenberg wordt getransformeerd tot een unieke, hoogwaardige woonomgeving. Bekijk de situatiekaart voor meer informatie over de woningen en de oplevering. Wilt u de brochure bekijken? Log in op uw account of schrijf u in en download de brochure onder ‘Mijn Documenten’.

De Mannenvleugel

 

Doe de 360º tour

Vanaf nu is het mogelijk om een virtuele tour door Landgoed de Klokkenberg te maken. Bekijk Landgoed de Klokkenberg vanuit alle standpunten.

Naar de 360º tour

Ja, ik schrijf me in!

Schrijf u in en we houden u op de hoogte van de ontwikkelingen.


Verkoop & informatie